Activarea modului FIPS pe SLES 15 și verificarea stării de pornire
Urmați procedura SP7 a SUSE pentru a activa modul FIPS, reporniți în siguranță, verificați politica activă și verificați dacă cerința de conformitate necesită module validate.
Dacă începeți sau dezvoltați o afacere, aveți nevoie de o modalitate eficientă de a gestiona diferite echipe și departamente, de a partaja informații, de a gestiona fluxul de lucru și de a delega sarcini în mod eficient. Implementarea HubSpot în afacerea dvs. poate fi de mare ajutor pentru a aduce împreună marketingul, vânzările și serviciile. De la urmărirea vânzărilor și perspectivelor lor până la lansarea de campanii de inbound marketing.

Pentru a profita de toate posibilitățile pe care le oferă această platformă, trebuie să știți cum să utilizați principalele sale funcții, începând cu adăugarea unui nou utilizator.
Adăugarea unui utilizator nou
În timp ce HubSpot este vital pentru îmbunătățirea conductelor dvs. CRM, utilizatorii sunt coloana vertebrală a sistemului, așa că faceți procesul pas (sau persoană) la un moment dat. Din fericire, adăugarea unui nou utilizator la HubSpot este la fel de simplă ca să urmezi acești pași simpli:
Deoarece HubSpot creează o invitație pe baza e-mailului, nu veți avea nevoie de informații suplimentare pentru a adăuga o persoană în sistem. Odată ce noul membru al echipei acceptă invitația, își poate termina configurarea profilului cu informații personale.
Înainte de a face clic pe Terminat, puteți selecta aceste opțiuni dacă sunt convenabile sau disponibile pentru dvs. în planul dvs. de abonament:
Configurarea permisiunilor utilizatorului
În mod implicit, permisiunile utilizatorului sunt împărțite în șase hub-uri:
Când setați aceste opțiuni, pentru unele hub-uri puteți defini ceea ce utilizatorul dvs. poate vizualiza, accesa, modifica sau șterge. Pentru alte hub-uri, vi se oferă opțiuni de comutare și puteți doar să activați sau să dezactivați anumite funcții sau instrumente.
Începeți cu un șablon
Aceasta este cea mai convenabilă opțiune. HubSpot configurează deja permisiunile în funcție de funcția de muncă a utilizatorului în cadrul companiei. Puteți alege șablonul dorit derulând prin meniul derulant sub Selectați șablon sau introducând titlul postului. După ce ați selectat șablonul, îl puteți personaliza în continuare dacă este necesar.
Utilizați un set de permisiuni personalizate (numai Enterprise)
HubSpot are o opțiune pentru a crea seturi de permisiuni înainte de a începe să adăugați un utilizator nou. În timpul acestui proces, puteți defini permisiuni prestabilite pentru diferite poziții din cadrul companiei dvs. În calitate de superadministrator, puteți crea până la 100 de seturi diferite. Pur și simplu căutați rolurile pe care le-ați imputat introducând numele setului de permisiuni pe care l-ați creat deja și acesta va fi atribuit noului utilizator.
Începe de la zero
Această opțiune este pe cât de simplă pare. Puteți introduce manual toate permisiunile pentru noul utilizator setând permisiunile pentru toate hub-urile în mod individual.
Gestionarea locurilor de utilizator plătite
Atunci când creați utilizatori noi, ar putea exista anumite limitări pentru permisiunile care sunt rezervate „utilizatorilor cu un loc plătit”.
Un loc plătit permite utilizatorului să acceseze funcții și funcționalități suplimentare care nu sunt disponibile în planul gratuit. În funcție de tipul de abonamente plătite, seturile de funcții oferite pot varia. Nivelurile care oferă un număr limitat de locuri plătite sunt pentru nivelurile Sales Hub și Service Hub. Numărul de locuri plătite pe care le puteți include în HubSpot depinde de planul dvs. și de setările de abonament.
În timpul procesului de configurare a noului utilizator, veți putea aloca utilizatorilor acces la unele dintre aceste funcții. Făcând asta, veți ocupa unul dintre „locuri plătite” care vin cu planul de abonament. Dacă ați epuizat toate locurile oferite în pachetul dvs., puteți achiziționa locuri suplimentare. Dacă nu ați cumpărat un loc înainte de procesul de configurare a noului utilizator, veți fi direcționat să faceți checkout pentru a achiziționa locuri suplimentare odată ce invitațiile sunt trimise.
Crearea de utilizatori cu locuri de utilizator plătite
În timpul configurării noului utilizator, puteți aloca unui utilizator nou locul de utilizator plătit în câțiva pași simpli. Acestea vor fi disponibile pentru nivelurile Starter, Professional sau Enterprise Sales and Service.
Pentru un loc de utilizator plătit pentru vânzări:
Pentru un loc de utilizator cu plată de serviciu:
Întrebări frecvente
Cine poate adăuga utilizatori pe HubSpot?
Superadministratorii și alți utilizatori care au permisiunea de a adăuga și edita utilizatori pot face acest lucru, iar un superadministrator poate activa permisiunea Adăugați și editați utilizatori în fila Acces atunci când creează un utilizator nou. Un alt utilizator cu posibilitatea de a adăuga și edita utilizatori poate adăuga doar permisiunile pe care le au.
Cum modific numărul de locuri din abonamentul meu de vânzări sau Service Hub?
Puteți adăuga oricând locuri noi în contul de service sau vânzări. Dacă plătiți un abonament lunar, înainte de următoarea perioadă de facturare va trebui să plătiți o sumă proporțională pentru noile locuri pe care le-ați achiziționat. Puteți elimina oricând locurile suplimentare pentru care ați plătit sau pe cele pe care nu le utilizați în cadrul abonamentului din pagina „Cont și facturare”.
Du-ți CRM-ul la un alt nivel
Pentru ca afacerea ta să prospere, doar achiziționarea uneia dintre cele mai populare platforme CRM, cum ar fi HubSpot, nu este suficientă. Pentru a crește cu HubSpot și a valorifica potențialul pe care îl are, trebuie să știți cum să utilizați și să profitați de toate funcțiile pe care le oferă. Adăugarea de utilizatori și setarea permisiunilor sunt câțiva dintre primii pași care trebuie urmați pentru a vă aduce CRM-ul la următorul nivel.
Ați întâmpinat probleme la adăugarea de noi utilizatori? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii.
Urmați procedura SP7 a SUSE pentru a activa modul FIPS, reporniți în siguranță, verificați politica activă și verificați dacă cerința de conformitate necesită module validate.
Comparați YaST și cryptsetup pentru un nou volum de date SLES criptat, alegeți LUKS1 sau LUKS2 și verificați comportamentul de deblocare și montare în siguranță.
Configurați RMT pe SLES 15, oglindiți repozitoriile autorizate și verificați înregistrarea HTTPS și accesul la pachet de la un client de testare.
Conectați SLES 15 la AD cu ajutorul gestionării logon-ului bazate pe SSSD din YaST, apoi verificați căutarea în directoare, conectarea la domeniu și tichetele Kerberos.
Configurați calea corectă pentru Live Patching pentru SLES 16.0 sau 15 SP7, aplicați corecțiile eligibile ale kernelului și confirmați ce este activ fără a-l confunda cu o actualizare a kernelului care necesită repornire.
SLES 15 SP5 poate migra online la SP6, dar fiecare nod trebuie să repornească. Folosiți o actualizare continuă testată sau o trecere de la un sistem blue-green la altul pentru a menține accesibile sarcinile de lucru.
Creați, rafinați și verificați un profil AppArmor cu privilegii minime pe SLES 15 SP7, cu o notă clară privind setările implicite SELinux pentru SLES 16.
Folosește profilul STIG acceptat de SUSE pentru a scana SLES 15, a testa remedierea, a revizui constatările rămase și a păstra dovezile evaluării.
Urmăriți o conexiune Cockpit eșuată prin DNS, portul 9090, socketul systemd, firewalld, TLS și setările de conectare folosind instrucțiunile SUSE actuale.
Creați o conexiune Ethernet redundantă pe SLES 15 cu YaST și Wicked, configurați legătura activă de backup și verificați ambele porturi și failover-ul.








