Activarea modului FIPS pe SLES 15 și verificarea stării de pornire
Urmați procedura SP7 a SUSE pentru a activa modul FIPS, reporniți în siguranță, verificați politica activă și verificați dacă cerința de conformitate necesită module validate.
Device Links
Comenzile rapide pe Facebook există din motive nobile: pentru a vă îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a face navigarea rapidă și convenabilă. Cu o singură atingere, puteți naviga în diferite zone ale Facebook fără a fi nevoie să derulați sau să faceți clic pe pagini.

Oricât de eficiente ar fi, s-ar putea să descoperi că comenzile rapide de pe Facebook îți încurcă ecranul. Sau poate că te trezești prea des apăsând accidental pe o comandă rapidă și ajungi acolo unde nu ai vrut niciodată să ajungi.
Indiferent de motivul pe care îl aveți, puteți scăpa de majoritatea comenzilor rapide de pe Facebook (nu puteți elimina „Acasă”, „Notificări” și „Meniu”). Continuați să citiți pentru a afla cum să o faceți în funcție de dispozitivele pe care le utilizați.
Cum să ștergeți comenzile rapide Facebook de pe un iPhone
Când deschideți Facebook de pe iPhone, veți găsi bara de comenzi rapide în partea de jos a ecranului. Iată cea mai rapidă modalitate de a elimina o comandă rapidă:
Dacă doriți să personalizați în continuare comenzile rapide și să le eliminați pe toate mai rapid, puteți face acest lucru urmând pașii de mai jos:
Cum să ștergeți comenzile rapide Facebook de pe un dispozitiv Android
Dacă utilizați un dispozitiv Android, pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a șterge comenzile rapide de pe Facebook sunt identici cu atunci când utilizați un iPhone. Singura diferență este că pe un Android, bara de comenzi rapide Facebook este situată în partea de sus a ecranului.
Pentru a șterge o comandă rapidă prin apăsare lungă:
Alternativ, puteți elimina orice comandă rapidă din bară accesând pagina de setări ca atare:
Cum să ștergi comenzile rapide Facebook de pe un iPad
Apple a făcut astfel încât toate dispozitivele sale să funcționeze perfect în același mod. Ca atare, pentru a elimina comenzile rapide din bara de comenzi rapide Facebook folosind un iPad trebuie să urmați aceiași pași ca pe un iPhone.
Rețineți că bara de comenzi rapide Facebook de pe un iPad va fi în partea de jos a ecranului. Pentru a șterge o comandă rapidă:
Pentru a elimina o comandă rapidă din setări, urmați pașii de mai jos:
Cum să ștergeți comenzile rapide Facebook de pe un computer
Pentru cei dintre voi care folosesc Facebook de pe un computer, lucrurile ar putea arăta puțin diferit. Încă aveți bara de comenzi rapide Facebook în partea de sus, totuși nu puteți pur și simplu să atingeți o comandă rapidă pentru a o elimina.
În schimb, dacă doriți să ștergeți comenzile rapide Facebook de pe un computer, urmați pașii de mai jos:
Întrebări frecvente
Comenzile rapide de Facebook sunt acolo implicit?
Da, toți utilizatorii au bara de comenzi rapide Facebook. Cu toate acestea, utilizatorii au diferite comenzi rapide pe bară, în funcție de modul în care își petrec timpul pe platformă. Acestea sunt comenzile rapide care sunt setate la „Automat” în pagina de setări.
Dacă șterg o comandă rapidă Facebook, a dispărut definitiv?
Nu, acesta este unul dintre motivele pentru care nici măcar nu aveți opțiunea de a șterge o comandă rapidă, doar pentru a o ascunde. Este la fel de ușor să faci să apară din nou o comandă rapidă pe cât este să o faci să dispară.
De ce aș vrea să șterg comenzile rapide de pe Facebook?
Aceasta este o chestiune de preferință. Unii utilizatori consideră că ecranul lor este prea înfundat sau apăsă accidental pe comenzi rapide atunci când nu doresc. Din acest motiv, preferă să scape cu totul de ele. Rețineți că, deoarece nu puteți șterge comenzile rapide de navigare principale, bara nu va dispărea niciodată.
Scurtând
Facebook are multe funcții pe care le actualizează în permanență pentru a face viața mai ușoară și simplă pentru utilizatorii săi. Bara de comenzi rapide Facebook este o astfel de caracteristică, menită să facă navigarea utilizatorilor rapidă și eficientă.
Dar dacă nu este pe placul tău, poți oricând să ștergi comenzile rapide de Facebook urmând pașii menționați în acest articol în funcție de dispozitivul pe care îl folosești. Odată ce ștergeți o comandă rapidă, o puteți aduce oricând înapoi, astfel încât să nu simțiți că este un proces o dată pentru totdeauna.
Nu ezitați să lăsați un comentariu mai jos dacă aveți întrebări despre ștergerea comenzilor rapide de pe Facebook.
Urmați procedura SP7 a SUSE pentru a activa modul FIPS, reporniți în siguranță, verificați politica activă și verificați dacă cerința de conformitate necesită module validate.
Comparați YaST și cryptsetup pentru un nou volum de date SLES criptat, alegeți LUKS1 sau LUKS2 și verificați comportamentul de deblocare și montare în siguranță.
Configurați RMT pe SLES 15, oglindiți repozitoriile autorizate și verificați înregistrarea HTTPS și accesul la pachet de la un client de testare.
Conectați SLES 15 la AD cu ajutorul gestionării logon-ului bazate pe SSSD din YaST, apoi verificați căutarea în directoare, conectarea la domeniu și tichetele Kerberos.
Configurați calea corectă pentru Live Patching pentru SLES 16.0 sau 15 SP7, aplicați corecțiile eligibile ale kernelului și confirmați ce este activ fără a-l confunda cu o actualizare a kernelului care necesită repornire.
SLES 15 SP5 poate migra online la SP6, dar fiecare nod trebuie să repornească. Folosiți o actualizare continuă testată sau o trecere de la un sistem blue-green la altul pentru a menține accesibile sarcinile de lucru.
Creați, rafinați și verificați un profil AppArmor cu privilegii minime pe SLES 15 SP7, cu o notă clară privind setările implicite SELinux pentru SLES 16.
Folosește profilul STIG acceptat de SUSE pentru a scana SLES 15, a testa remedierea, a revizui constatările rămase și a păstra dovezile evaluării.
Urmăriți o conexiune Cockpit eșuată prin DNS, portul 9090, socketul systemd, firewalld, TLS și setările de conectare folosind instrucțiunile SUSE actuale.
Creați o conexiune Ethernet redundantă pe SLES 15 cu YaST și Wicked, configurați legătura activă de backup și verificați ambele porturi și failover-ul.






























