Activarea modului FIPS pe SLES 15 și verificarea stării de pornire
Urmați procedura SP7 a SUSE pentru a activa modul FIPS, reporniți în siguranță, verificați politica activă și verificați dacă cerința de conformitate necesită module validate.
Device Links
Cu atât de multe servicii de streaming online diferite, unii oameni descarcă prea multe dintre ele. Le încearcă o perioadă și, în cele din urmă, le îndepărtează pe cele care nu se potrivesc nevoilor lor. Aceste aplicații neutilizate ocupă spațiu valoros pe telefoanele noastre și ne aglomera ecranele.

Poate veni un moment când veți dori să vă ștergeți contul Deezer. Este mult mai bine să vă ștergeți contul decât să ștergeți pur și simplu aplicația de pe telefon. Dacă nu ești sigur cum să faci asta, ai ajuns la locul potrivit. Vom discuta despre cum să vă ștergeți contul Deezer atât de pe Android, cât și de pe iPhone.
Cum să ștergeți un cont Deezer pe un dispozitiv Android
Nu există niciun motiv întemeiat să păstrați pe telefon o aplicație pe care nu o mai utilizați. Ștergerea unei aplicații durează doar câteva secunde, dar este o idee mai bună să ștergeți și contul. Dacă ștergeți doar aplicația, contul dvs. va rămâne activ. Ștergerea contului dvs. Deezer se poate face rapid și numai un computer sau versiunea desktop a browserului telefonului dvs. poate fi folosită pentru aceasta. Pentru acest tutorial a fost utilizată aplicația mobilă Google Chrome.
Rețineți că trebuie să atingeți linkul din e-mail și să introduceți din nou parola pentru a confirma că doriți să vă ștergeți contul. Dacă nu urmați acest ultim pas, contul dvs. Deezer va rămâne activ. După ce ați urmat toți pașii, nu vă veți putea recupera contul. Odată șters, șters întotdeauna.
Când vă ștergeți contul Deezer, toate datele personale, setările, listele de redare și melodiile preferate vor fi șterse definitiv.
Cum să ștergeți contul Deezer de pe un iPhone
Pur și simplu ștergerea Deezer de pe iPhone va elibera spațiu, cu toate acestea, de fapt nu vă va șterge contul. Eliminarea aplicației Deezer de pe telefon durează câteva secunde, dar puteți la fel de bine să urmăriți și să vă eliminați contul. Acest lucru nu necesită timp și procesul este simplu. Pentru a vă șterge contul, urmați instrucțiunile de mai jos:
Pentru a vă șterge contul, trebuie să faceți clic pe linkul din e-mailul de validare primit de la Deezer. Dacă nu, contul tău va rămâne deschis. Vă rugăm să rețineți că, odată ce urmați acest pas final, acțiunea este ireversibilă.
Ștergerea contului dvs. Deezer va șterge definitiv toate datele dvs. personale, listele de redare, setările și favoritele.
Întrebări frecvente
Plătesc pentru un cont premium Deezer. Dacă îmi șterg contul, voi primi o rambursare?
Din pacate, nu. Dacă vă ștergeți contul, din punct de vedere tehnic, veți putea folosi funcțiile sale premium până în ultima zi a ciclului de abonament. Deezer nu emite rambursări de niciun fel.
Dacă vă anulați contul Deezer și plătiți în prezent pentru un plan premium, este o idee bună să vă anulați mai întâi abonamentul și apoi să vă ștergeți contul Deezer.
Am o problemă la ștergerea contului. Cum pot contacta asistența Deezer?
Puteți contacta asistența Deezer conectându-vă la contul dvs. și atingând „Conversați cu noi”. Această funcție de chat este disponibilă numai în timpul programului de lucru Deezer.
Nu ștergeți doar aplicația, ștergeți și contul dvs. Deezer
Simpla ștergere a aplicației Deezer de pe telefon nu vă închide contul. Va trebui să vă conectați la contul dvs. pentru a-l închide și nu uitați să verificați e-mailul de validare. Fără a urma acest ultim pas, contul tău va rămâne deschis. Și odată ce ați urmat acest pas final, nu vă veți putea recupera contul.
Ți-ai șters contul Deezer? Ați urmat pașii descriși în acest articol? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.
Urmați procedura SP7 a SUSE pentru a activa modul FIPS, reporniți în siguranță, verificați politica activă și verificați dacă cerința de conformitate necesită module validate.
Comparați YaST și cryptsetup pentru un nou volum de date SLES criptat, alegeți LUKS1 sau LUKS2 și verificați comportamentul de deblocare și montare în siguranță.
Configurați RMT pe SLES 15, oglindiți repozitoriile autorizate și verificați înregistrarea HTTPS și accesul la pachet de la un client de testare.
Conectați SLES 15 la AD cu ajutorul gestionării logon-ului bazate pe SSSD din YaST, apoi verificați căutarea în directoare, conectarea la domeniu și tichetele Kerberos.
Configurați calea corectă pentru Live Patching pentru SLES 16.0 sau 15 SP7, aplicați corecțiile eligibile ale kernelului și confirmați ce este activ fără a-l confunda cu o actualizare a kernelului care necesită repornire.
SLES 15 SP5 poate migra online la SP6, dar fiecare nod trebuie să repornească. Folosiți o actualizare continuă testată sau o trecere de la un sistem blue-green la altul pentru a menține accesibile sarcinile de lucru.
Creați, rafinați și verificați un profil AppArmor cu privilegii minime pe SLES 15 SP7, cu o notă clară privind setările implicite SELinux pentru SLES 16.
Folosește profilul STIG acceptat de SUSE pentru a scana SLES 15, a testa remedierea, a revizui constatările rămase și a păstra dovezile evaluării.
Urmăriți o conexiune Cockpit eșuată prin DNS, portul 9090, socketul systemd, firewalld, TLS și setările de conectare folosind instrucțiunile SUSE actuale.
Creați o conexiune Ethernet redundantă pe SLES 15 cu YaST și Wicked, configurați legătura activă de backup și verificați ambele porturi și failover-ul.







