Activarea modului FIPS pe SLES 15 și verificarea stării de pornire
Urmați procedura SP7 a SUSE pentru a activa modul FIPS, reporniți în siguranță, verificați politica activă și verificați dacă cerința de conformitate necesită module validate.
Device Links
Crearea sau alăturarea unui grup Facebook are beneficiile sale și simplifică interacțiunea cu persoane care au aceleași idei. Cu toate acestea, este posibil să descoperiți că există grupuri cu care nu mai interacționați, iar notificările care vin cu acestea au devenit frustrante.

Dacă doriți să ștergeți un grup de Facebook sau două, continuați să citiți. În acest articol, vă vom arăta pașii rapidi și simpli de urmat pentru a șterge acele grupuri Facebook nedorite din feedul dvs.
Cum să ștergeți un grup din Facebook pe un computer
Modul în care ați stabilit să ștergeți un grup Facebook depinde de rolul pe care îl jucați în cadrul grupului. Dacă sunteți creatorul grupului, va trebui să eliminați fiecare dintre participanți înainte de a putea șterge definitiv grupul. Dacă sunteți membru al unui grup, dar nu l-ați creat, aveți opțiunea de a părăsi grupul și de a-l șterge din profilul dvs. (grupul va rămâne pentru alți membri activi).
Să ne uităm la pașii de urmat pentru ambele metode atunci când utilizați un computer:
Pentru a șterge un grup Facebook pe care l-ați creat:
Procedând astfel, grupul va fi șters definitiv. Facebook nu informează participanții la grup atunci când ștergeți un grup. Dacă doriți să ștergeți un grup pe care nu l-ați creat din feed, va trebui să urmați acești pași:
Cum să ștergeți un grup din Facebook pe un iPad
Ștergerea unui grup Facebook de pe un iPad necesită pași care diferă ușor de cei utilizați pe un computer. Iată instrucțiunile:
Dacă doriți să ștergeți un grup, sunteți doar un participant al dvs., va trebui să:
Când părăsești un grup, membrii rămași nu vor fi notificați. Grupul va rămâne, dar nu vei mai face parte din el și nici nu vei primi notificări de la acel grup.
Cum să ștergi un grup din Facebook pe un iPhone
Ștergerea unui grup de pe Facebook pe un iPhone este similară cu a face acest lucru pe un iPad, deoarece ambele folosesc aplicația Facebook. Iată cum să procedezi:
Dacă doriți să ștergeți un grup pe care nu l-ați creat folosind aplicația Facebook pe iPhone, atunci iată ce trebuie să faceți:
Cum să ștergeți un grup din Facebook pe un telefon Android
Interfața aplicației Facebook diferă ușor pe un dispozitiv Android, așa că instrucțiunile pentru ștergerea unui grup de pe un telefon Android vor avea pași unici. Iată cum puteți să ștergeți grupuri pe Android:
Dacă doriți să ștergeți un grup pe care nu l-ați creat, iată ce va trebui să faceți:
Dacă sunteți administrator de grup și ștergerea grupului este puțin prea drastică, puteți oricând să întrerupeți grupul. Acest lucru oprește orice activitate din grup până când o renuntați. Acest lucru vă poate oferi timp pentru a reveni la postări sau la administratorul grupului. Un banner va fi postat în partea de sus a paginii grupului, informând membrii că grupul este temporar întrerupt. Întreruperea unui grup este simplă și puteți găsi pașii pe care trebuie să îi urmați în Centrul de ajutor al Facebook .
Grupuri șterse!
Ștergerea unui grup Facebook pe care l-ați creat sau părăsirea unuia la care participați este relativ simplă odată ce știți ce pași să urmați. În timp ce eliminarea membrilor grupurilor dvs. poate fi plictisitoare, restul procesului este rapid și ușor. Urmând pașii menționați aici, în curând veți șterge grupurile care nu vă mai servesc în câteva minute.
Ați eliminat un grup Facebook de pe un dispozitiv iOS sau Android sau un computer? Ați folosit un set de pași similari cu cei afișați în acest articol? Anunțați-ne printr-un comentariu mai jos.
Urmați procedura SP7 a SUSE pentru a activa modul FIPS, reporniți în siguranță, verificați politica activă și verificați dacă cerința de conformitate necesită module validate.
Comparați YaST și cryptsetup pentru un nou volum de date SLES criptat, alegeți LUKS1 sau LUKS2 și verificați comportamentul de deblocare și montare în siguranță.
Configurați RMT pe SLES 15, oglindiți repozitoriile autorizate și verificați înregistrarea HTTPS și accesul la pachet de la un client de testare.
Conectați SLES 15 la AD cu ajutorul gestionării logon-ului bazate pe SSSD din YaST, apoi verificați căutarea în directoare, conectarea la domeniu și tichetele Kerberos.
Configurați calea corectă pentru Live Patching pentru SLES 16.0 sau 15 SP7, aplicați corecțiile eligibile ale kernelului și confirmați ce este activ fără a-l confunda cu o actualizare a kernelului care necesită repornire.
SLES 15 SP5 poate migra online la SP6, dar fiecare nod trebuie să repornească. Folosiți o actualizare continuă testată sau o trecere de la un sistem blue-green la altul pentru a menține accesibile sarcinile de lucru.
Creați, rafinați și verificați un profil AppArmor cu privilegii minime pe SLES 15 SP7, cu o notă clară privind setările implicite SELinux pentru SLES 16.
Folosește profilul STIG acceptat de SUSE pentru a scana SLES 15, a testa remedierea, a revizui constatările rămase și a păstra dovezile evaluării.
Urmăriți o conexiune Cockpit eșuată prin DNS, portul 9090, socketul systemd, firewalld, TLS și setările de conectare folosind instrucțiunile SUSE actuale.
Creați o conexiune Ethernet redundantă pe SLES 15 cu YaST și Wicked, configurați legătura activă de backup și verificați ambele porturi și failover-ul.

































