Activarea modului FIPS pe SLES 15 și verificarea stării de pornire
Urmați procedura SP7 a SUSE pentru a activa modul FIPS, reporniți în siguranță, verificați politica activă și verificați dacă cerința de conformitate necesită module validate.
YouTube este cel mai important site de partajare și vizualizare video din lume, folosit de multe persoane pentru a-și împărtăși videoclipurile. Oamenii merg pe YouTube pentru a căuta videoclipuri din diverse domenii precum știința, divertismentul sau educația.
De asemenea, puteți să vă creați propriul canal YouTube și să generați bani pentru videoclipurile încărcate. Dar, din anumite motive, doriți să ascundeți temporar conținutul postat pe canal sau să ștergeți definitiv canalul YouTube, următorul articol vă va ghida să faceți asta.
Puteți ascunde conținutul pe canalul dvs. YouTube și alegeți să îl afișați din nou mai târziu. Când ascundeți conținut, nume de canal, videoclipuri care vă plac, videoclipuri, abonamente și abonați, veți fi făcuți privați.
Toate comentariile și răspunsurile dvs. vor fi șterse definitiv, dar datele contului dvs. despre alte produse Google nu vor fi șterse.
Pentru a ascunde temporar conținutul canalului YouTube, efectuați următoarele:
Pasul 1: Pe computer, asigurați-vă că sunteți conectat la contul YouTube cu canalul pe care doriți să îl ascundeți.
Pasul 2: Accesați secțiunea de setări avansate prin:

Pasul 3: Derulați în jos și faceți clic pe Ștergere canal . Vi se poate solicita să vă conectați la contul dvs. Google .
Pasul 4: În pagina următoare, selectați Vreau să ascund canalul meu ( vreau să ascund canalul meu ).
Pasul 5: selectați conținutul pentru a confirma ceea ce doriți să ascundeți.
Pasul 6: Apoi, selectați Ascunde canalul meu .
Dacă doriți ca alte persoane să vadă conținut pe canalul dvs. sau doriți să încarce conținut, să comenteze sau să utilizeze liste de redare, puteți alege să activați din nou canalul.
Închiderea unui canal YouTube înseamnă eliminarea permanentă a conținutului, inclusiv videoclipuri, comentarii, mesaje, liste de redare și istoric. Rețineți că în prezent, nu puteți șterge un canal de pe dispozitivele mobile. Urmați aceste instrucțiuni pentru a șterge definitiv canalul dvs. YouTube:
Actualizările pot dura ceva timp, deci puteți continua să vizualizați miniaturile videoclipurilor pe site pentru o perioadă scurtă de timp.
Notă: Acești pași vor șterge doar canalul dvs. YouTube, nu profilul Google+ sau pagina conectată la canalul sau contul Google pe care îl utilizați pentru a vă conecta.
Deci, cu doar câțiva pași rapizi, puteți șterge sau ascunde canalul YouTube. Vă rugăm să rețineți că conținutul poate fi vizibil din nou atunci când canalul YouTube este ascuns, dar nu poate fi restabilit când este șters. Așadar, vă rugăm să vă gândiți cu atenție înainte de a manipula offline.
Urmați procedura SP7 a SUSE pentru a activa modul FIPS, reporniți în siguranță, verificați politica activă și verificați dacă cerința de conformitate necesită module validate.
Comparați YaST și cryptsetup pentru un nou volum de date SLES criptat, alegeți LUKS1 sau LUKS2 și verificați comportamentul de deblocare și montare în siguranță.
Configurați RMT pe SLES 15, oglindiți repozitoriile autorizate și verificați înregistrarea HTTPS și accesul la pachet de la un client de testare.
Conectați SLES 15 la AD cu ajutorul gestionării logon-ului bazate pe SSSD din YaST, apoi verificați căutarea în directoare, conectarea la domeniu și tichetele Kerberos.
Configurați calea corectă pentru Live Patching pentru SLES 16.0 sau 15 SP7, aplicați corecțiile eligibile ale kernelului și confirmați ce este activ fără a-l confunda cu o actualizare a kernelului care necesită repornire.
SLES 15 SP5 poate migra online la SP6, dar fiecare nod trebuie să repornească. Folosiți o actualizare continuă testată sau o trecere de la un sistem blue-green la altul pentru a menține accesibile sarcinile de lucru.
Creați, rafinați și verificați un profil AppArmor cu privilegii minime pe SLES 15 SP7, cu o notă clară privind setările implicite SELinux pentru SLES 16.
Folosește profilul STIG acceptat de SUSE pentru a scana SLES 15, a testa remedierea, a revizui constatările rămase și a păstra dovezile evaluării.
Urmăriți o conexiune Cockpit eșuată prin DNS, portul 9090, socketul systemd, firewalld, TLS și setările de conectare folosind instrucțiunile SUSE actuale.
Creați o conexiune Ethernet redundantă pe SLES 15 cu YaST și Wicked, configurați legătura activă de backup și verificați ambele porturi și failover-ul.